ary widziany w GM jakoś 21.30-22.
Śmieci z NAVI RNS-510
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez SaltNo i jest trochę kicha - PW do kolegi Kędziora wysłać się nie da, on sam pewnie się zniesmaczył kłótnią o udostępnienie nowej wersji i mimo że na forum zagląda to swojej pracy nie chce rozdawać. Może z jakiegoś innego źródła ten soft wypłynie. Albo trzeba będzie się wybrać do Martina.
staram się odpisywać w miarę na pw itd.
jak pisałem wyżej nie udostępnie tego softu dla "wszystkich" i dlatego niektórzy co wysyłali do mnie pw nie dostają odpowiedzi, tym którym udostępniłem to prosiłem o nieudostępnianie !
zwróccie się do Kozo może on coś wymyśli skoro wszystko wie itd - sorry ale nie odpuszczę
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KędziorZamieszczone przez SaltNo i jest trochę kicha - PW do kolegi Kędziora wysłać się nie da, on sam pewnie się zniesmaczył kłótnią o udostępnienie nowej wersji i mimo że na forum zagląda to swojej pracy nie chce rozdawać. Może z jakiegoś innego źródła ten soft wypłynie. Albo trzeba będzie się wybrać do Martina.
soft jak soft - prędzej czy później się pojawi (może pojawi się jakiś zdrajaca tego oszołoma ) - to nie jest sprawa życia i śmierci - a on niech się dalej bawi w boga i wybiera komu się należy, a komu nie - w końcu widać że to nie czas był powodem opóźnień.
kurde, normalnie drugi kaczor hehe
p.s na szczęście jest jeszcze kilka osób które nie dają się zwariować - dzięki za słowne wsparcie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Kozop.s na szczęście jest jeszcze kilka osób które nie dają się zwariować - dzięki za słowne wsparcie.
przede wszytskim
1. nigdy nie napisałem na ciebie "oszołomie" ani też chory człowieku - widać że masz zajebi...tą kulturę
2. nie muszę się tłumaczyć czy mam czas czy nie ale dla twojej wiedzy mam remont w mieszkaniu i niektórzy mogą to potwierdzić
3. to że wchodze na forum to tylko wtedy gdy mam "chwilę" czasu
4. jak byś był na tyle inteligentny ( ale widać nie jesteś ) wyskrobał byś jakieś przeprosiny w moim kierunku i nie było by tematu
5. nie jestem bogiem i nie decyduje komu udostępnić ten soft ale to tylko przez ciebie mam dodadkową robotę z wysyłaniem PW
6. ty jeszcze nigdy nikomu nie pomogłes a chcesz coś w zamian i to jeszcze bez słowa poprosze tyko " bo mi się należy"
EOT
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KozoZamieszczone przez KędziorZamieszczone przez SaltNo i jest trochę kicha - PW do kolegi Kędziora wysłać się nie da, on sam pewnie się zniesmaczył kłótnią o udostępnienie nowej wersji i mimo że na forum zagląda to swojej pracy nie chce rozdawać. Może z jakiegoś innego źródła ten soft wypłynie. Albo trzeba będzie się wybrać do Martina.
soft jak soft - prędzej czy później się pojawi (może pojawi się jakiś zdrajaca tego oszołoma ) - to nie jest sprawa życia i śmierci - a on niech się dalej bawi w boga i wybiera komu się należy, a komu nie - w końcu widać że to nie czas był powodem opóźnień.
kurde, normalnie drugi kaczor hehe
p.s na szczęście jest jeszcze kilka osób które nie dają się zwariować - dzięki za słowne wsparcie.
[ Dodano: Sro 22 Sie, 12 20:31 ]
Zamieszczone przez LeszekKKoledzy,
Też pisałem do Kędziora przez PW z prośbą o soft, ale okazuje się że wiadomość ciągle znajduje się w skrzynce "do wysłania" - już od kilku dni ( a w wysłanych nic). Też tak macie?
Jest jakiś sposób by to wyszło ze skrzynki?
LeszeKK to znaczy tylko tyle, ze twoja pw nie zostala jeszcze odczytana przez Kedziora, pewno zrobila sie dluga kolejka.
Jak pw zostanie przeczytana to u Ciebie wyladuje w 'wyslanych'.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RoballoNo to ja dodam tylko tyle Kędzior dzięki
...ja niestety nie mialem tyle szczsecia, mimo kulturalnej,szczerej prosby zastalem przez Kolege Kedziora o... :|
Ale faktem jest ,ze cala sytuacja jest niezwykle nieprzyjemna i bezsensownie zasmieca forum.
Z jednej strony jest Kolega Kozo, czlowiek nadpobudliwy i niecierpliwy i niekulturalny,ktory nie potrafi zrozumiec ,ze inni ludzie calkiem bezinteresownie poswiecaja swoj prywatny czas by pomagac innym...
Z 2 strony jest Kolega Kedzior ,czlowiek ktory ma ogromna wiedze i wielka chec niesienia pomocy bez ,ktorego to forum praktycznie by NIE ISTNIALO !!! ale qrde sie obrazil i teraz wielu Kolegow cierpi...
Faktycznie jedno magiczne slowo PRZEPRASZAM bedzie jak najbardziej na miejscu !!!
Kolego KOZO w imieniu wszystkich Kolegow "pokrzywdzonych" przez Twoje nieprzemyslane zachowanie, nie nakrecaj prosze tego konfliktu !!! Postapiles glupio nieslusznie obrażając czlowieka.!!!
Przepros !!! ops: ops: ops:
i niech wszyscy jak najszybciej zapomna o tej żenadzie!!!
Ja jako nowy forumowicz sledzacy od poczatku ten bezsensowny spor ,ze swojej strony PRAGNE KOLEGE KEDZIORA UPRZEJMIE PRZEPROSIC ZA KOLEGE KOZO :roll:
...i prosic go by nadal robil tak DOBRA ROBOTE jak dotychczas...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LeszekKKoledzy,
Też pisałem do Kędziora przez PW z prośbą o soft, ale okazuje się że wiadomość ciągle znajduje się w skrzynce "do wysłania" - już od kilku dni ( a w wysłanych nic). Też tak macie?
Jest jakiś sposób by to wyszło ze skrzynki?restauracja Zajazd Ostoja --> www.zajazdostoja.pl
wesela, przyjęcia, bankiety, prezentacje... miejsce gdzie gotowanie staje się pasją....
Komentarz
-
-
Majkel - dokładnie tak.
Baden, ja nie sądzę żeby to trafiło akurat do Kozo bo do takich zaprzańców niewiele trafia, ale może przyspieszyć odczytanie Twojego pw
A co do reszty - głupio się czyta, fakt, ale cóż... Życie... Z tego co dostaję info zwrotne od tych, co ich odsyłałem do Kędziora, to ten sukcesywnie "sprząta" skrzynkę odpowiadając linkiem. Pewnie, że musi poświęcić trochę czasu na ocenę, czy ktoś nowy nie ma podobnego stylu do Kozo, ale tu jest sam sobie winien - uparł się i koniec, a ma do tego pełne prawo
Może się też zdarzyć, że komuś nie odpisze i... Cóż... Pewnie jeszcze chwilę się z nim pobawi, a potem wrzuci link pub, ale to będzie jego decyzja.
Zamieszczone przez Kozodrodzy forumowicze, przestańcie się prosić tego osobnika który zachowuje się jak pan i władca - od jego dobrej woli i łaski wszystko zależy?? - chory człowiek i tyle!
soft jak soft - prędzej czy później się pojawi (może pojawi się jakiś zdrajaca tego oszołoma ) - to nie jest sprawa życia i śmierci - a on niech się dalej bawi w boga i wybiera komu się należy, a komu nie - w końcu widać że to nie czas był powodem opóźnień. kurde, normalnie drugi kaczor hehe
Skoro "nie to nie" to po co dalej smędzisz ? Do kogo kierujesz swoje żale ? Komuś myślisz chce się to czytać ??? Kędzior się na Ciebie uparł ? Jego prawo, jego dojścia i robota, jego decyzja, wszystko w temacie. Idź się poskarż mamusi, albo terapeutce.
Nic Ci się pajacu nie należy i może się w końcu trafi ktoś, kto Ci z drugiej ręki linka odeśle i "wyjdzie na Twoje", ale trzymam kciuki, żeby nastąpiło to jak najpóźniej. Jesteś dla mnie uosobieniem takiego "polaczka" z popularnych poza naszym krajem dowcipów - małego, chytrego, zacietrzewionego kartofla, który patrzy tylko jak zajumać coś pod siebie czyimś kosztem. Flaki mi się przewracają jak czytam Twoje wypociny. Nie jesteś w stanie dać nic od siebie, nic nie wnosisz, nawet dobrego słowa nie potrafisz...
Ja rozumiem, że na podwórku się z Tobą nikt nie bawił, w szkole dostawałeś wpierdziel, w robocie Cię gnębią, a Żona... Tu może odpuszczę :lol:
Ale to Ci nie daje żadnego prawa odreagowywania swoich frustracji na innych bucu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez datoMajkel - dokładnie tak.
Baden, ja nie sądzę żeby to trafiło akurat do Kozo bo do takich zaprzańców niewiele trafia, ale może przyspieszyć odczytanie Twojego pw
A co do reszty - głupio się czyta, fakt, ale cóż... Życie... Z tego co dostaję info zwrotne od tych, co ich odsyłałem do Kędziora, to ten sukcesywnie "sprząta" skrzynkę odpowiadając linkiem. Pewnie, że musi poświęcić trochę czasu na ocenę, czy ktoś nowy nie ma podobnego stylu do Kozo, ale tu jest sam sobie winien - uparł się i koniec
Kozo - ja Cię wesprę dodatkowo: zmień dealera, albo bierz połowę, bo już Ci mózg zlasowało :!:
Skoro "nie to nie" to po co dalej smędzisz ? Do kogo kierujesz swoje żale ? Komuś myślisz chce się to czytać ??? Kędzior się na Ciebie uparł ? Jego prawo, jego dojścia i robota, jego decyzja, wszystko w temacie. Idź się poskarż mamusi, albo terapeutce.
Nic Ci się pajacu nie należy i może się w końcu trafi ktoś, kto Ci z drugiej ręki linka odeśle i "wyjdzie na Twoje", ale trzymam kciuki, żeby nastąpiło to jak najpóźniej. Jesteś dla mnie uosobieniem takiego "polaczka" z popularnych poza naszym krajem dowcipów - małego, chytrego, zacietrzewionego kartofla, który patrzy tylko jak zajumać coś pod siebie czyimś kosztem. Flaki mi się przewracają jak czytam Twoje wypociny. Nie jesteś w stanie dać nic od siebie, nic nie wnosisz, nawet dobrego słowa nie potrafisz...
Ja rozumiem, że na podwórku się z Tobą nikt nie bawił, w szkole dostawałeś wpierdziel, w robocie Cię gnębią, a Żona... Tu może odpuszczę :lol:
Ale to Ci nie daje żadnego prawa odreagowywania swoich frustracji na innych bucu.
NIE,NIE NIE KOLEGO ,
pragne byc dobrze zrozumiany,
NIE NAKRECAJMY TEJ SPIRALI WZAJEMNYCH OBELG !!!
ZAKONCZMY TEN GLUI SPOR!!!
Ubliżanie KOZO przyniesie TYLKO kolejnych 10 bezsesownych postow nie na temat !!!
...a tematem tego forum jest SKODA-NAVI RNS 510 !!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez datoZ tego co dostaję info zwrotne od tych, co ich odsyłałem do Kędziora, to ten sukcesywnie "sprząta" skrzynkę odpowiadając linkiem. Pewnie, że musi poświęcić trochę czasu na ocenę, czy ktoś nowy nie ma podobnego stylu do Kozo, ale tu jest sam sobie winien - uparł się i koniec, a ma do tego pełne prawo
Również jestem za tym aby zakończyć głupią pyskówkę i wzajemne odnoszenie się do zachowania niektórych. Niech ten temat będzie o RNS510, a nie o tym że ktośtam coś na kogoś powiedział, poubliżał i się wszyscy kłócimy!!!! Ktoś jak będzie kiedyś to przeglądał to napewno nie będzie mu to pomocne w znalezieniu informacji...restauracja Zajazd Ostoja --> www.zajazdostoja.pl
wesela, przyjęcia, bankiety, prezentacje... miejsce gdzie gotowanie staje się pasją....
Komentarz
-
-
Przyglądam się tej żałosnej dyskusji i mam wrażenie ,że kolega Dato myśli takimi kategoriami
Poza tym nie wiem po co te dyskusje, Kędzior da komu chce i wylewanie żali, które nic nie wnoszą niczego nie zmieni...
Zamieszczone przez baden5...a tematem tego forum jest SKODA-NAVI RNS 510 !!!Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej111Przyglądam się tej żałosnej dyskusji i mam wrażenie ,że kolega Dato myśli takimi kategoriami
Obrazek
Poza tym nie wiem po co te dyskusje, Kędzior da komu chce i wylewanie żali, które nic nie wnoszą niczego nie zmieni...
Zamieszczone przez baden5...a tematem tego forum jest SKODA-NAVI RNS 510 !!!
po co takie zdjecia wstawiasz ? każdy człolwiek zapewne odpowie na takiego typu wstawki i będą niepotrzebne dyskusje ( sam je zaczynasz )
kuźwa kolejny as sie znalazł
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej111Ja nie wnikam w Wasz konflikt, bawi mnie tylko zachowanie owego adwokata.
EOT
dla dobra tego wątku prosze usuń to durne zdjęcie bo mimo że to mnie nie dotyczy ale strasznie irytuje i jestem pewien że wywiąze się z tego kolejna dyskusja .
Aby to zakończyć proszę Adminów o wycięcie ostatnich kilku postów nie zwiazanych z tematem RNS 510
[ Dodano: Sro 22 Sie, 12 22:13 ]
Zamieszczone przez Ramzes765Mam pytanka co do softu:
1. Czy lektor na 100% jest już poprawny (bez tych homene coś tam )?
2. Czy dodano obsługę głosową w języku polskim?
Ad2 . Nie
Komentarz
-
-
Kędzior, sam żeś to wywołał to se tera radź...
Zamieszczone przez andrzej111Ja nie wnikam w Wasz konflikt, bawi mnie tylko zachowanie owego adwokata. EOT
Bo póki co to brzmisz jak moja małżonka jak se kupi (albo jak ja jej kupię bo chciała coś, co jej dopiero po drugim przymierzeniu nie pasuje - "wiesz, porozmawiajmy o tym, ale pojutrze, dziś EOT" (!)
Chcesz o czymś porozmawiać ? Czymś co Cię bawi ? Zapraszam...
Edit: Postów mnożyć nie będę:
Zamieszczone przez baden5NIE,NIE NIE KOLEGO , pragne byc dobrze zrozumiany, NIE NAKRECAJMY TEJ SPIRALI WZAJEMNYCH OBELG !!! ZAKONCZMY TEN GLUI SPOR!!! Ubliżanie KOZO przyniesie TYLKO kolejnych 10 bezsesownych postow nie na temat !!! ...a tematem tego forum jest SKODA-NAVI RNS 510 !!!
Komentarz
-
-
Mam nadzieję że ostatni raz pisze w tym wątku nie na temat z nim związany.
Proszę zainteresowanych jeszcze raz poczytać ostatnich pare stron tego wątku i znalezdz winnego całej tej sytuacji. Myślę że długo nie będziecie szukać.
Od jedej osoby jaką jest Kozo wszystko się zaczęło ( i to nie pierwszy raz ). To on nawymyslal że olewam wszystkich pisząc że udaje że nie mam czasu aby wstawić soft do sieci, że jak się pochwalilem to musze umieścić soft itd. Potem kolejne osoby stanely w mojej "obronie" i tak to się zaczęło.
Teraz do takich ludzi jak dato ma się pretensje i umieszcza jakieś irytujące fotki w jego kierunku. On jako jedna osoba potrafił wsiąść w samochód i przyjechać do Poznania z Warszawy aby dostać soft bo nie miałem czasu wstawić go do sieci ( ale nie ważne )
Znacie mnie nie od dzis, wiecie że zawsze służę pomocą bynajmniej w przypadku Rns510, jak tylko coś się pojawi zawsze umieszczam na forum ( proszę prześledzić ostatni rok w tym wątku ) a teraz muszę sie tłumaczyć bo jednej osobie nie spodobała się moja odpowiedź. Jak pisałem wcześniej mam miękkie serce i twardą d..e.
Nie mam zamiaru więcej się więcej wku.....ć bo jednej osobie nie odpowiadam więc to był ostatni raz że coś pokazałem i czymś się dziele. To nie chodzi o focha z mojej strony ale o to że teraz się głupio muszę tłumaczyć za jednego niedozwolonego.
Nie potrzebne mi to.
Koniec z mojej strony.
Komentarz
-
-
Kędzior, ja tam mam nadzieję, że Ci przejdzie i dalej będziesz działał jak działasz - przez jednego pajaca nie warto się na cały świat obrażać. A jak się już zdecydujesz puścić linki pub to zastanów się nad zrobieniem dodatkowej wersji, która raz, że pójdzie na starszych sprzętach, a dwa jednak będzie wycinać poprzednie dane z urządzenia - po wielodniowej walce z instalacją RNS u Małżonki wydaje mi się, że ciut lepiej i płynniej działa navi "zarżnięta" od zera - z pełną świadomością faktu, że trzeba ją ponownie zakodować i poustawiać i wgrać mapy.
Kończąc ze swojej strony offtopa w jednym Cię sprostuje - specjalnie po soft nie jechałem, ale cholernie się cieszę, że będąc przejazdem udało nam się sprawę załatwić bo na obu nowych urządzeniach jakie mam w obsłudze działa wyśmienicie. Obrazki od kolegi andrzej111 oraz chamskie pw nadsyłane co jakiś czas od kozo mam w głębokim poważaniu :P
Komentarz
-
-
Nie mam zamiaru więcej się więcej wku.....ć bo jednej osobie nie odpowiadam więc to był ostatni raz że coś pokazałem i czymś się dziele. To nie chodzi o focha z mojej strony ale o to że teraz się głupio muszę tłumaczyć za jednego niedozwolonego.
Nie potrzebne mi to.
Koniec z mojej strony.[/quote]
NO I ZJEBISCIE MACIE KOLEDZY CO CHCIELISCIE !!!
CIEKAW JESTEM JAK TERAZ SOBIE PORADZIMY ???
...A WYSTARCZYLO TYLKO PRZEPROSIC I BYLOBY JAK DAWNIEJ ...
Komentarz
-
Komentarz